ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανεξαρτήτως του τρόπου αποστολής που έχεις επιλέξει και ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της, η παραγγελία σου επιβεβαιώνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε κόλλημα, ενημερώνεσαι τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ SHOWROOM

Έχεις τη δυνατότητα να παραλάβεις την παραγγελία σου από το showroom της εταιρείας μας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το showroom είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 πμ – 17:00 μμ και βρίσκεται στην οδό Λεωφόρο Δεκελείας 209, Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Για τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης που ορίζεται είναι 1- 3 εργάσιμες μέρες. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω της ΕΛΤΑ Courier προς όλη την Ελλάδα δωρεάν.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελίας σου, συναινείς στην κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων σου ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, στην ΕΛΤΑ Courier.
Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση εάν τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα είναι λανθασμένα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΠΡΟ

Για τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης που ορίζεται είναι 2- 4 εργάσιμες μέρες. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω της Courier Center με χρέωση 13.00€. Το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση άρνησης παραλαβής ή αζήτητου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελίας σου, συναινείς στην κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων σου ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, στην Courier Center.
Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση εάν τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα είναι λανθασμένα.

Η αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Για αποστολές εκτός Ελλάδας και Κύπρου τα έξοδα αποστολής θα υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης. 

Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Επίσης, το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση άρνησης παραλαβής ή αζήτητου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Product added successful
Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση