ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την δική σου, καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση μπορείς να πραγματοποιείς τις αγορές σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία σου, η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σου. Καταθέτεις το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

GR31 0140 1390 1390 0232 0006 196 ALPHA BANK

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεις πάντα τον αριθμό της παραγγελίας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σου σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, θα αποσταλεί και η παραγγελία σου.

ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

● μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

● με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Η χρήση της πιστωτικής σου κάρτας στην ιστοσελίδα είναι απόλυτα ασφαλής καθώς οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καμιά προσωπική πληροφορία ή αριθμός πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο namastefashion.gr.

Εφόσον η εν λόγω συναλλαγή απορριφθεί από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, η αγορά δεν πραγματοποιείται. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να επιλέξεις έναν άλλο τρόπο πληρωμής για να προχωρήσει η παραγγελία σου.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

ΜΕΣΩ Paypal

Κατά την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σου, επιλέγοντας το PayPal σαν τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείς αυτόματα στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσεις τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καμιά προσωπική πληροφορία ή αριθμός πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο namastefashion.gr

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατά την παραλαβή του δέματός σου από τα Courier Center. Η ισχύουσα χρέωση είναι για την Ελλάδα είναι 2.50€.

Product added successful
Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση